detarettstortliv

Beväpna dig med vingar

Godnatt

Kategori: Allmänt

Haft en mysig kväll med min kompis Angelika, inte träffat henne på sjukt länge då vi haft lite missöden angående platser vi bott på haha. Vi satte oss nere på Hampan & tog vars en cider innan det blev dags att hoppa på tåget igen. 
Nu ska jag gå och äta en pannkaka och sen gosa ner mig i sängen, bredvid min prins. 
Kärlek framåt, peace! 

Fallskärm

Kategori: Allmänt

Nu är det åter igen ett tag sedan jag bloggade. Ska inte skylla på att jag varit upptagen, men jo, lite haha. 
Midsommar blev en fin kväll/natt med mat, lekar, skratt och volleyboll i poolen. Det var uppehåll hela kvällen, vilket var tur. 
Dagen efter var det dags att fira Hannas 18årsdag (fast hon fyllde år på fredagen). Vi åt god middag och dessert hos Hanna innan vi begav oss ner på stan. Många ställen var stängda på grund av att det var röd dag, men Shakespeare och Tempel hade öppet. Det var en riktigt kul kväll med underbara vänner. 
Denna vecka har varit rätt så lugn, träffat Madde, varit på Ikea, varit med Emelie och fyllt i mina tatueringar på magen. Sent igårkväll träffade vi även Nicco, Annie och Simon en sväng. 
 
Nu behöver jag hjälp... Jag behöver en bok, en bok som är så in i helvetes bra. En bok där författaren fångar mig så som Gardell, Kepler, Theorin och Dave Pelzer gör och har gjort. En bok som jag varken vill eller kan släppa. 
Hit me with your best shot! 
 

Det finns ett land så långt härifrån

Kategori: Allmänt

Jag kanske hade lite fel ändå, nu på kvällen har vädret blivit finare, kan ju hoppas att det inte regnar imorgon. 
Annars får jag ta mina snygga gummistövlar, inte mer med det. 
Tog en snabb sväng inom Väla i eftermiddags, blev några små fynd på Indiska & en tröja på Carlings. 
Nu har jag just ätit fläskpannkaka, och jag ska inte ljuga... jag ÄLSKAR fläskpannkaka. När jag flyttar hemifrån ska jag äta det minst två gånger i veckan. Det bara är så. 
Mest troligt är det att min frukost imorgon kommer bestå till 80 % av fläskpannkaka och till 20 % lingonsylt.