detarettstortliv

Beväpna dig med vingar

Primo Victoria

Kategori: Allmänt

Ett litet kort inlägg bara.
Julen är påväg, bara snön vi väntar på. Åker & handlar julklappar imorgon, lovely. Skolan lockar inte så mycket, så får väl ta mig i kragen den tiden som är kvar. Börjar 8.10 imorgon...Ser ju verkligen fram emot att sätta klockan på 06.00!
& där säger jag godnatt & startar Astrid Lindgren-Nya hyss av Emil i Lönneberga.
~För det finns ingen i världens som vet, för lögner som är bra, dom är en hemlighet.

Livet är nu

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Jag skulle gå upp åtta, men vaknade klockan 7 av att en liten knatte på fyra månader slickade mig i ansiktet...GOOOOTT. Varit tillsammans med André i 23 månader idag, vilket blir 2 år om en månad. Trodde aldrig att det skulle gå så bra som det gjort, med tanke på att vi båda har ett jävla humör. Ska med tåget 9 till skolan, sen blir det sova i Landskrona. Hade såklart velat umgås med André, men eftersom han jobbar både under dagen & ikväll, sover jag i stan. Och med tanke på att det är Öppet Hus på Rönnowska imorgon, så måste jag vara där tidigt. Längtar mer och mer efter julen för varje dag som går. Blir väl åka ut & handla julklappar med min bror snart. Har redan handlat några till mig själv, för att få mer saker än alla andra >;]
~Be proud of who you are /Marshall Bruce Mathers

Dom kallar oss för kärlekspiloter

Kategori: Allmänt

Paranormal Activity 3 är ingen film man skojar bort i första taget. "Sjuk" är nog det bästa ord för den. Det var sant att den var värre än både ettan & tvåan. Gillar man skräckfilmer, så är detta en film jag rekomenderar starkt. Medans folk satt & skrek i biosalongen, satt jag & Madde ihopkurande & höll varandra i handen, haha. Ikväll kommer Elin, så vi ska väl bara tjocka oss som vanligt. Får se om jag hittar någon bra film som vi kan se.
Diesel ligger utmattad på golvet, efter utomhuslek i nästan två timmar. Nu ska jag städa mitt rum lite & baka cupcakes, om jag bara får lite ork villsäga!
~Ingen sjunger blues som Jeffrey Lee Pierce