detarettstortliv

Beväpna dig med vingar

svår att få tag på, som solbrända nunnor

Kategori: Allmänt

Okej, skriver ett snabbt inlägg här om att jag kan bli väldigt inaktiv ett tag. Eftersom jag åter hamnat i en period som kallas "Mitt-Nintendo64-är-viktigast-i-hela-världen". Så, nå mig på mobilen om det är något!

jimmy eat world

Kategori: Allmänt

Tisdag idag, sista dagen i bageriet, vilket är hemskt. Hade nationella idag, vilket gick bra, inga svårigheter. Fattar inte varför jag alltid ska vara så nervös...Slutade vid 13.00, så åkte senare och köpte en ny bikini, ehe. Sen stack jag ut en runda, sov & nu sitter jag här. En riktigt tråkig kväll må jag säga, mår inge särskillt heller ): Ännu värre känns det att vara ledig imorgon, för jag antagligen inte kommer göra ett skit då heller. Ännu mer negativ är jag idag, blö.
Sitter & lyssnar lite på gammal musik som gör mig helt sentimental. Tror min kväll/natt ägnas åt N64, lia bra fan.
~It's the flag that I love, it's the only flag I trust

Fyfan

Kategori: Allmänt

Öhöhöaöashd, känns som ett under att man ens vakna imorse. Igår kom jag hem vid tvåtiden, för att baka en tårta, duscha, klä mig & en massa annat trams. Ulrika kom hit och sen tog vi tåget till Lund. Mötte upp Emma och satte oss på den stinkande bussen mot Veberöd. Som vanligt var det skoj där, tackar alla godingar för det. Var hemma lite i 3 och somnade direkt, haha. Idag vill jag inte göra ett piss, mer än att beställa en massa onödiga saker. Ska även anlita en slav som kan göra allting jag inte vill/kan/orkar. Ifall någon har bra tips på slavar, hör av er.
Ps. Grattis Emma Salmonella Jellafall 08 
~Känner efter om det här är att vara fri, om det här är ett liv med någon mening i?