detarettstortliv

Beväpna dig med vingar

Du som reser mig

Kategori: Allmänt


 
Det kan ändå bli fint tack vare regn. 
Jag har bakat alldeles omänskligt idag, för jag är en sådan snäll människa. 

~Som att vinka åt den blinde, som att skrika åt en döv

Dags igen

Kategori: Allmänt

Känner att jag halkar efter här för tillfället. Har egentligen inte gjort något som är intressant för er att veta. Igår var det Helsingborgsfestival & idag går vi på det igen! 
Skulle träffa mami idag egentligen, men min äckliga jävla bror vägrar köra mig. Vet inte varför, & får ingen anledning heller. Förmodligen för han är idiot. Så sitter nu bara hemma & degar, tack vare honom.
Somnade 6 imorse & vaknade innan 9, blir störd snart. I snart två veckor har jag sovit 2-3 timmar per natt. Somnar-vaknar efter en kvart-vaken några timmar-somnar-vaknar efter en kvart...& så vidare.  
Får väl gå ut & lägga mig i solen en sväng. 
 
~Dig som ingen känner, dig som ingen ser. Du som saknar vänner, & knappt vill andas mer. Hör på mig min kära, hur ska jag få dig att förstå? Älskling...du måste resa dig & gå

Godmorgon klockan "snart halv 2"

Kategori: Allmänt

Jag har precis stigit upp, & att jag vaknar vid denna tiden är inte vanligt. Fast eftersom det inte blev en sekunds sömn förra natten, kanske det är logiskt. 
I fredags hade jag en lite dålig dag, så Rasmus kom hit. Glad påg kommer med godis & läsk, för att pigga upp mig med lite Nintendo64-spelande. Dock var han rätt dålig haha. Klockan 10 tog han tåget hem & jag tog tåget till Ramlösa. Möttes av en fin pojke & vi drog vidare till Elineberg. Åkte hem vid 15 igår, för att duscha & göra vid mig. Emelie & Daniel kom för att hämta mig, för vi skulle ut & äta. Sen åkte vi hem till mig för att spela Monopol haha. Sämst. Avslutade natten med skrivning & ett glas 3 apor. 
 
~time after time