detarettstortliv

Beväpna dig med vingar

IHIIIIIII klockan mitt-i-natten

Kategori: Allmänt

Jag kan inte sova. Det är en massa konstiga ljud i huset. Hatar att vara ensam på nätterna, blir alltid livrädd. Hoppas ni sovit gott (ni som läser när ni vaknat) & får en fin lördag. 
 
 

En ful onsdag

Kategori: Allmänt

Är inte för glad för tillfället. Allt i skolan är kaos, ingenting är genomtänkt så ingenting kan genomföras på ett bra sätt. Idag ska jag nog inte göra någonting, tänkte åka & bada men kanske lite trist att åka själv. Ringer runder & bjuder min släkt på mitt kalas som är snart (((: 
Imorgon är det utflykt till Lund som gäller, med hela entreprenörskapsgruppen (långt ord!). Vet inte riktigt vad vi ska göra där men kan ju hoppas det blir kul. På eftermiddagen ska jag på möte & sen är det middag hos Mami med min bror & våra kärlekar. 
 
 
~Jag ska inte stanna, jag ska fortsätta gå 
 

Tidigt en söndags moooorgon

Kategori: Allmänt

...eller ja, tidigt kan väl inte kalla det när klockan är närmare halv elva? 
Som ni ser var jag på kräftskiva igår. Trevlig liten tillställning i Borstahusen. Väldigt bra att vädret höll sig stabilt, vore lite segt annars. Fast det verkar lite som att sommarvädret är påväg tillbaka. Nu lagom tills skolan börjat...
Är så förvirrad, vet inte ens vilken tid jag ska till skolan imorgon, eller om dom vanliga lektionerna börjar då. Mina lärare verkar inte heller ha så mycket koll. 
Johan ligger som vanligt & sover, funderar på att göra plättar. Men då vill han väl inte ha dom. Öhhhh. 
Vet inte riktigt vad som händer idag, får väl se helt enkelt. 
 
~ It's the circle of life