detarettstortliv

Beväpna dig med vingar

Fuck yeah

Kategori:

Gräsligt

Kategori: Allmänt

Uhhh, en bättre dag idag, mycket bättre. Igår var helt frukansvärt, tur jag har fina vänner...dock tvingades jag sova ensam, så inte fått så många timmars sömn. Idag gick skolan bra, var rätt skönt stämning haha. Jag & Sara bakade av våra solrosbröd vi gjorde igår, sen gjorde vi cheescake & några cookies vi hittade på en hemsida. Sen avslutade vi med att slänga ihop sega maränger med choklad, smaskigt. Efter skolan åkte jag med Emelie till Väla, Ikea & Biltema (usch på Biltema). Det var hon som skulle handla, så jag köpte bara en söt ljuslykta på Chili. Känns rätt skönt att kunna vara sparsam (snål haha). Nu har jag pluggat en stund, så kanske drar ut lite innan min fina pojke kommer (: 
 
Btw! Någon som har pepparkakor hemma? Vanliga såna man köper på burk? Har påbörjat min sista burk & börjar redan känna av abstinensen jag kommer få i sommar! ))): 
 
~ Bara döda fiskar går med strömmen

Magiskt

Kategori: Allmänt

Jag har många gånger tänkt på om Johan är den där pojken jag var så kär i som liten...Peter Pan, min drömprins. Ibland kan jag nästan övertyga mig själv om att det är så. Ju mer jag tänker på det, desto fler likheter ser jag. 
De båda är fulla av glädje, sprider så mycket glädje omkring sig och är så barnsligt roliga på något sätt. Det bästa är nog dock att när Johan dök upp, började de glada tankarna snurra runt & för ett kort ögonblick kunde jag tro att jag svävade en smula. Precis som Wendy, Michael & John gjorde. Johan tar mig till Landet Ingenstans, till den plats där dåliga tankar försvinner & allt blir bra igen. Jag älskar honom. 
 
Dålig dag idag, för många idioter runt omkring. Vi hörs nog imorgon. 
 
~Everytime a child says 'I don't believe in fairies,' there's a a little fairy somewhere that falls down dead