detarettstortliv

Beväpna dig med vingar

Du måste ha blandat ihop mig med nån

Kategori: Allmänt

Johan ligger i sängen, vägrar gå upp & låtsas inte höra mig när jag pratar med honom, lagom trevligt "morgon"humör. Själv vaknade jag runt nio & kände att det var dags att skyffla undan saker. Imorgon flyttar jag! Vi har kommit en bra bit med målandet, sista lagret av det röda målar vi idag. Sen blir det antagligen skruva isär det som går att skruva isär & sätta ner så vi bara staplar det på släp imorgon. 
Får väl gå & ta något att äta, man har ju hört att frukosten är det viktigaste målet på dagen... tss. 
 
~Why the fuck would you ask me if I’m fine? Have you seen me? I’m fine as hell

Sämsta dagen

Kategori: Allmänt

Kissar för första gången i nya lägenheten. Johan & min mamma är också här. Varit med om en av de sämsta dagar i mitt liv hittills, är på ett hemskt humör, mest inåt dock. 
Vi har just gjort varma mackor & denna konversation uppstod. 
Jag; jag behöver en kram
Inget svar
Jag: skit i det då
Mamma: vad?
Jag: skitsamma om du inte lyssnar
Mamma: man vet aldrig vem du pratar till eller hur du pratar så...

Betyder detta att min mamma inte lyssnar på mig? Får gå ut härifrån & fortsätta slipa, fml. 

Det är vi som måste handla

Kategori: Allmänt

Trevlig morgon... Första tåget var tjugo minuter sent så beslutade att ta nästa för att möta min klass på knutpunkten innan vi skulle på studiebesök. Dock var det tåget en halvtimme sent så tog jag det, skulle jag missa tåget till Kristianstad. Nu sitter jag på ett försenat tåg mot Lund för att möta upp resten där... Om tåghelvetet vill köra nångång villsäga... 
När jag kommit hem igen ska jag till den nya lägenheten, spackla lite & ställa i ordning så jag kan måla imorgon & på fredag, sen blir det flytt på lördag, wiii! 
En miljon nollor