detarettstortliv

Beväpna dig med vingar

Lars Winnerbäck-Faller

Kategori: Allmänt

 
Den har läkt bra & jag älskar den något fruktansvärt! 
I fredags blev det bio med Henke, Oskar & Äma. Förutom att Emma var jobbig under hela filmen, var den bra. Btw, Argo var det vi såg. Gillar verklighetsbaserade filmer, så den var intressant att se. Efteråt åkte jag hem till Johan & sov där. Sov alldeles för länge & låg i sängen fram tills jag tog tåget klockan 17. Igår gjorde jag inte jättemycket, åkte hem till Philip en sväng med biscotti, för jag er snel. 
Just nu sitter jag & funderar på vad jag ska köpa till Johan i julklapp...?! (ge gärna förslag, han läser ändå inte min blogg hahaha) 
 
~Jag vill ha dig här på riktigt inatt & suga liv ur din halspulsåder

Tidigt en fredags morgon

Kategori:

Ännu en fredag ligger jag kvar i Johans säng medans han är i skolan. Kommit på att det minsann inte är så lätt att somna om utan personen som hållt om mig hela natten.
Iallafall, igår gick skolan bättre än vanligt. Fick reda på jag låg bra till i både samhällskunskap & engelska. Förvånansvärt bra i engelska, så smått glad ;3
Dock missade jag tåget hem med 3 minuter, så satte mig på Espresso House (som jag inte ens tycker om, men enda stället som är lite dämpat) & slog upp Jonas Gardells senaste bok. Han har ett så fantastiskt sätt att skriva på, ehe. Kom hem, fixade mat & åkte sen hit för att träffa mitt hjärta.
Blir kanske bio ikväll, wiii!
Ha en fin dag allihopa.
~om ni tvunget ska döda, ta era egna liv

Lugn kväll

Kategori: Allmänt

 Idag har jag inte gjort ett piss. Sovit halva dan, lagat mat, kollat på South Park & bara gosat med Stureboll. Har inget speciellt att skriva, mer än att jag tänkt krypa ner i in underbara säng (som är alldeles för stor att sova i ensam):) & sätta igång någon bra film. 
Tänkte även i detta inlägg säga att jag har världens bästa vänner & världens bästa pojkvän. 
Godnatt!
~Om du inte orkar, orkar jag för två