detarettstortliv

Beväpna dig med vingar

Dom älskar mig nog bara nu

Kategori: Allmänt

Detta inlägg förklarar hur jag känner exakt nu. Jag är så extremt trött på människor idag. Både allmänt & personer jag verkligen tycker om. 
Jag själv har väldiga svårigheter att känna både sympati och empati för andra människor, dvs känna medlidande och tycka synd om dom. Men när jag väl gör det; visar att jag bryr mig och försöker hjälpa till, får jag ingenting tillbaka känns det som. Detta inkluderar så klart inte alla människor i min omgivning, men det trycker ner mig. Som sagt, min brist på empati...Det gäller inte heller alla. Personerna jag tycker om mest, kan jag göra nästan allt för. Men när man känner sig utbytt & ouppskattad, då funkar det inte längre. Idag är en sån dag. En dag då jag vill lägga mig ner på marken och helst sjunka igenom en bit. 
Jag känner mig ouppskattad & totalt oväsentlig idag. För nästan alla. 
Jag är rädd för allting alltså. Jag är rädd för att bli ersatt, för att bli lämnad & för att människorna jag håller om mest, ska sluta tycka om mig. Jag undviker allt som heter konflikt med dom människorna, just för att jag är rädd. Rädd för att dom ska bli arga och gå därifrån. Med mäninskor som inte är lika nära, glappar min käft för mycket när det gäller bråk. Men det är också för just då, bryr jag mig inte. Men nu gör jag. Lite mer iallafall. 
Varje gång jag går och lägger mig, får ni mig att tänka, att hoppas och vilja till att försöka ännu mer. Det tackar jag för.   

Två relativt fina dagar

Kategori: Allmänt

Igår sov jag ungefär hela dan. Tiden jag inte sov, kollade jag på film & höll mig i sängen haha. Vid 19-tiden åkte jag in till Landskrona för att träffa Calle & Tony. Åkte in till Helsingborg, träffade fler folk & hade en trevlig kväll med trevliga pågar! Tog sen bussen vid 23, med Johan till Ödåkra. Vaknade 14.30 idag, vilket inte är likt mig. Åt fruskot med min fina plutt & tog sen tåget hem. Ivrig att öppna kuvertet från skolan & var förvånansvärt nöjd över mina betyg. Bakade en kladdkaka som mina tre goa pågar kom & åt upp... Men det gjorde inget, glad över att dom var här bara. 
 
~Hela världen är till salu, & vi reagerar inte ens

Min älskade mamma

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos mamma & väntar på att maten ska bli klar. Vi båda har smått dåliga dagar, så känns underbart att ha henne vid min sida. Får se vad kvällen har att erbjuda sen.
 
~Sometimes I wonder how you can stay so sad, when you're so beautiful