detarettstortliv

Beväpna dig med vingar

Flyttar från ena sidan till andra

Kategori: Allmänt

Sämsta. Men ändå. 

Har inte hänt för mycket. Som ni kanske såg, länkade jag min klassblogg i det förra inlägget. Inte jättemycket roligt hittills, eftersom vi precis kommit igång där nere. 
I onsdags var det rätt gosigt väder, så jag & Madde cyklade in till stan. Väl framme, satte vi oss på Basilika. Sen cyklade vi hem igen, kollade nostalgifilm på VHS, innan vi båda somnade i min säng.
Gjorde inte nåt vettigt igår, så tog tåget 20.00 till Johan & sov där. Nu har jag inte tid att skriva mer...Ska ut & möta Victor. 
 
~Sisters under the sun 

Rönnowska skolan-bageriblogg

Kategori:

Du kan om du vill, du vill så du kan

Kategori: Allmänt

Kan ju börja med att berätta om att festen i lördags blev lyckad & jag hade skoj. Tackar Victor för det! I går bodde jag i princip på soffan, med mina gosedjur, kuddar & mitt täcke. Som grädde på moset visades det rätt mycket gammalt & bra på Barnkanalen! Klockan 20.20 tog jag tåget från Landskrona till Johan, massa mys där. 
Hade första dagen i bageriet idag, så jäkla härligt! Från 8.10-11.45 har jag alltså bara bakat, lovely! Slutade 13.00, men satt med inne på de andras engelsk-lektion för jag & Johan skulle fylla i våra tatueringar vid 15.30. Dock hade det blivit en miss i bokningen, så vi ska dit imorgon istället. 
 
~Jag är lycklig med dig