detarettstortliv

Beväpna dig med vingar

'cause tonight I sleep on a bed of nails

Kategori: Allmänt

Sitter just nu hemma hos mamma, eftersom jag är äckligt trött på övriga i familjen. Handlade med mig lite gottis till henne. Snel jag er.
Veckan har inte varit så jättespeciell, spenderade några nätter i Ödårka, några i Billeberga & denna natten i Helsingborg. Har varit en hyfsat skön vecka, men nu är det tydligen slut på det. Orkar inte med folk som gör saker som påminner mig om dåliga minnen. Inte heller folk som säger saker, men gör en annan. Finns alldeles för mycket äckligt folk överallt 
Igår hade jag & bästavän fest i Helsingborg. Redigt skoj, i princip alla dom jag tycker mest om var där. Tackar er för det.
Nu ska jag fortsätta hata allting & dö lite.
~det rödaste hjärta har ett helt annat skal

Vårkänslor, även halv nio på kvällen, så smått glader

Kategori: Allmänt

Välkommen hem

Kategori: Allmänt

Söndag idag, vaknade 12.30, jäkligt skönt. Mindre skönt att mitt tåg gick 13.00. Just kommit hem från mormor, med mami, bror, kusiner och resten. Ätit mat och våfflor, eftersom det är våffeldagen (varför man nu har en sådan dag?)
Min helg har varit rätt så lugn, vilket varit skönt, eftersom nästa verkligen inte blir det. Fredag var det middag med fina töser och pågar. Tacos och därefter chokladfondue. Igår var det lördag, vilket var så jäkla segt, fram tills Emma kom. Sen tog vi 22-tåget mot Helsingborg, där jag sen skulle vidare på ett håll & hon på ett annat. Rätt mysigt att en kille ställde sig och pissade mitt på tåget för toaletten var sönder...ehe.
Ikväll blir det chill och plugga lite. Annars bara ta det lugnt.
Nu ska jag dock ut & springa en runda, bara för det är underbart väder.
~Här kan jag ännu höra röster, ditt andetag mot min hud, hur du varsamt tog mig till dig.