detarettstortliv

Beväpna dig med vingar

VeTre

Kategori: Allmänt

Ojoj, vad jag är dåååååålig på att blogga. Men det blir ofta så att jag om nätterna hamnar någon annanstans än hemma, så inte så lätt att blogga då. Jag har inte gjort alltför mycket denna veckan heller. Varit på Väla för att hitta en present till Elinpelin som fyller år på tisdag men firas imorgon. Det är fan inte lätt att handla till andra längre. 
För någon dag sedan gjorde jag morotskaka till Johan, så igår fick jag baka igen. Emma var också här men satt mest & tittade på haha, söt. Samma gjorde Henrik & Filip när dom kom. Menmen, det blev en rulltårta, muffins med chokladkross & några mangomuffins. 
Idag har jag övningskört en del, vilket bara går bättre & bättre, happy. Var en sväng på Center Syd också, men var inte på "shoppinghumör" så blev bara två par trosor. 
 
~Jag saknar dig nu 
 

Trötter

Kategori: Allmänt

Känner att jag får skriva någonting iallafall, nu när jag väl är hemma. 
Som jag bestämde för flera veckor sedan så firade jag inte Midsommar i år. Jag kände att jag varken hade ork eller lust till att göra något vidare speciellt. Vid lunchtid gick jag hem till Ulrika, där vi blandade lite drinkar & mös i solen. Sen åt vi, & som ni ser var den ingen storslagen midsommarbuffé! Men vi var glada ändå! Vid 20tiden åkte Ulrika iväg & jag mötte upp min fina pojke. Vi åt massor av jordgubbar & gosade innan Johan somnade i soffan till Disney. '
I lördags var jag & några tjejer från klassen hos Hanna & firade henne. Kände redan att jag börjat sakna dom huhu. En mycket trevlig kväll! 
Igår hände inte så mycket; vaknade-åkte till jobb-jobbade-åkte till Johan. 
Nu sitter jag & äter pepparkakor & tänkte nog gå & lägga mig en stund eftersom det inte verkar hända något skoj huhu ): 
 
~Jag skulle fastna i min ensamhet, om du lämnade mig nu 
 

Dålig dag

Kategori: Allmänt

Tänker inte ens prata om min dag. Ett inlägg om midsommar & sånt kommer kanske imorgon om jag hinner. 
 
Blir irriterad när folk skriver & tatuerar "forever young" överallt.
Är ni helt jävla imuna mot vetenskap, kunskap & den logik ni upplevt hitills i livet?