detarettstortliv

Beväpna dig med vingar

Trettioförsta oktober 2tusen12

Kategori: Allmänt

Kan ju börja med att berätta att min söndagskväll inte blev så fisig ändå. Mamma kom hit & käkade med mig, megamysigt. Efter maten satte vi oss i soffan med nybakat (jag är duktig) & kollade igenom massa gamla fotoalbum. Skrattade en del åt minnen & gamla goda tider ;3 Sen tog jag tåget till Johan, för att sova där. En av de finaste kvällarna någonsin. 
I måndags var jag helt seg, men Josse kom iallafall på besök, höhö. 
Igår kom Emelie hit, vi lagade korv stroganoff (BIGLOVE) & hade massa tid att ta igen eftersom vi inte ses så ofta. Tog bussen in till stan & sen vidare till Ödåkra, återigen. 
Johan väckte mig imorse & frågade om jag ville ha pannkakor...Så det fick jag! Dock såg dom inte mycket ut för världen, haha ): Tanken som räknas & smaken framförallt, vilken det inte var ett dugg fel på! 
Kom hem vid 4, & då kom Oskar, Henke & Filip...Dom var sugna på kakor. Så vi (Jag haha) gjorde vit chokladkaka med blåbär. Sen kom Emma & vi stack hem till Henke för att kolla på Gran Torino, en av mina favoritfilmer. Just varit & lämnat Emma vid bussen, så snart ska jag lägga mig i min gosiga säng & glo film. Tyvärr utan Johan inatt. Ska upp tidigt då Victor kommer på frukost imorgon! Alldeles för längesedan vi sågs! 

~Höj volymen & älska din nästa som dig själv